Opened 2 years ago

Closed 2 years ago

Last modified 2 years ago

#19315 closed Bug (fixed)

Some "pimping" with document links in Admin FAQ

Reported by: ClaesBas Owned by: nobody
Component: Uncategorized Version: master
Severity: Normal Keywords:
Cc: Triage Stage: Unreviewed
Has patch: yes Needs documentation: no
Needs tests: no Patch needs improvement: no
Easy pickings: no UI/UX: no

Description

See attached diffs!

Attachments (3)

faq_admin.txt.diff (2.4 KB) - added by ClaesBas 2 years ago.
admin_index.txt.diff (494 bytes) - added by ClaesBas 2 years ago.
faq_admin_and_contrib_admin_doc.diff (2.9 KB) - added by ClaesBas 2 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 2 years ago by ClaesBas

Changed 2 years ago by ClaesBas

comment:1 Changed 2 years ago by ClaesBas

  • Needs documentation unset
  • Needs tests unset
  • Patch needs improvement unset

New diff in one file with "shorter lines"....

Changed 2 years ago by ClaesBas

comment:2 Changed 2 years ago by Aymeric Augustin <aymeric.augustin@…>

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

In e8da482bbe15b8aba7c29cc987e74675d5b1145d:

[1.5.x] Fixed #19315 -- Improved markup in admin FAQ.

Thanks ClaesBas.

Backport of ccb2b57 from master.

comment:3 Changed 2 years ago by Aymeric Augustin <aymeric.augustin@…>

In ccb2b574e8ea961f11b1c36bcbdf396cd9acb550:

Fixed #19315 -- Improved markup in admin FAQ.

Thanks ClaesBas.

Note: See TracTickets for help on using tickets.
Back to Top